Over het Maca Team

ONZE DOELBEWUSTE TOEWIJDING AAN PERUAANSE MACA LAAT ONS:

Wij zoeken en leveren alleen producten van de beste kwaliteit. Wij testen voortdurend vele honderden Maca poeders om de krachtigste en effectiefste te vinden.

Verkopen uitsluitend biologische producten. De landbouwcoöperaties waar we mee samenwerken in Peru telen uitsluitend biologisch, zonder gebruik van pesticiden en kunstmest.  Ze telen ook uitsluitend op traditionele wijze, wat betekent dat het land regelmatig rust krijgt en op natuurlijke wijze wordt bemest.  We zijn erg blij dat we deze biologische boerderijen kunnen steunen, omdat traditionele landbouw Maca van betere kwaliteit oplevert en het land voor toekomstige generaties in stand houdt.

Strenge tests op al onze producten. Elk van onze producten moet een strikt analysecertificaat (COA) doorstaan voordat het bij ons aankomt.  We testen ook extra op pesticiden en zware metalen.

Verkopen alleen de meest verse Maca producten. Maca wordt één keer per jaar geoogst – tussen juni en augustus.  En we verkopen alleen Maca van de oogst van het huidige jaar. Omdat we in kleinere partijen bestellen, wordt ons Maca-poeder voortdurend vers gemaakt. Meestal is het binnen 3-4 maanden na productie in handen van onze klanten.   Maca verkopers bestellen in grote partijen en hun Maca kan vaak wel 2 jaar blijven liggen voordat het bij de klant terecht komt.

Wij zorgen ervoor dat onze Maca goed verpakt is. Wij gebruiken een met folie beklede, dubbel verzegelde, volledig ondoorzichtige zak voor onze poeders, met veiligheid verzegelde amberkleurige potten voor onze capsules en amberkleurige potten voor onze extracten.  Dit houdt licht, vochtigheid en zuurstof weg van het product en garandeert een maximale werkzaamheid van onze Maca.

Eerlijke prijzen voor iedereen. We betalen boeren meer dan de marktprijs voor onze producten en werken met kleinere marges om onze klanten eerlijke prijzen te kunnen bieden.

Bieden de meest complete en transparante informatie over Maca waar dan ook online. We werken hard aan een accurate en bijgewerkte website en baseren al onze opmerkingen en meningen waar mogelijk op wetenschappelijk onderzoek.

We hechten veel waarde aan onze klanten en behandelen ze zoals we zelf ook behandeld willen worden. Wij houden net zoveel van een goede klantenservice als u en streven ernaar de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

U KUNT ALTIJD OP HET MACA-TEAM REKENEN VOOR

 • Zekerheid van versheid en hoge kwaliteit
 • 100% GMO-vrije producten (Peru is
 • 100% GMO-vrij)
 • 100% biologische producten
 • Eerlijke Handelspraktijken
 • Snelle Verzending
 • Eerlijke prijzen
 • Vriendelijke en snelle service om
 • eventuele problemen op te lossen
 • Uitstekende ondersteuning bij al uw vragen

Maca is een geschenk. En we delen het graag.

 • Täglich hilft es den Menschen auf natürliche Weise.
 • …Angst te verminderen en depressie te verlichten
 •  Meer energie, uithoudingsvermogen en kracht
 • Vergroot de vruchtbaarheid en verwek kinderen
   
 • Verbeteren libido
 • Verbetering van de symptomen van de menopauze
 • Opbouwen van magere spieren
 • Verbetering van botdichtheid en gezondheid
 • Verbetering van de prostaat gezondheid
  gezondere huid en haar

We zijn toegewijd aan:

Handhaving van de hoogste kwaliteitsnormen voor onze producten

Het handhaven en voortdurend verbeteren van de kwaliteit van al onze producten is onze hoogste prioriteit. Wij werken uitsluitend met kleinschalige biologische landbouwcoöperaties in de Peruaanse Andes om onze Maca poeders te verkrijgen. We testen onze Maca poeders regelmatig om er zeker van te zijn dat ze puur en krachtig zijn. Bekijk hier voorbeelden van deze tests. En we kiezen voor de best mogelijke kwaliteit verpakking om de voedingswaarde van onze producten te behouden.

Verbaas met snelle, reactieve service

Bij alles wat wij als serviceteam doen, is de leidende vraag: “Hoe kan ik onze klanten en andere teamleden sneller, efficiënter en vollediger van dienst zijn?” Dit omvat snelle reactietijden op vragen, snelle, nauwkeurige verzending en snelle oplossing van problemen. Simpel gezegd streven wij ernaar om iedereen altijd op dezelfde manier te behandelen als wij zelf behandeld willen worden.

Een website die informeert, onderwijst en inspireert

We werken voortdurend aan het bijwerken van de site met nieuw onderzoek en nieuwe producten in de Maca-wereld. We bekijken de site regelmatig om verbeteringen aan te brengen in de navigatie en de algehele klantervaring. En we volgen de technologische trends op de voet, zoals een goede werking van onze site op mobiele apparaten, om al onze klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Een cultuur van gedeelde successen

Ons succes is altijd een gedeeld succes. Naarmate we er als bedrijf beter in slagen onze doelen te bereiken, kunnen we onze leveranciers, onze klanten en onze teamleden belonen. Voor onze boeren en leveranciers betekent dit een hogere opbrengst voor hun Maca. Voor onze klanten betekent het besparingen door lagere prijzen voor onze producten. Voor onze teamleden betekent ons succes niet alleen meer financiële voordelen, maar ook meer persoonlijke groei en voldoening. Tot slot wordt ons succes ook gedeeld met bewuste liefdadigheidsinstellingen die donaties gebruiken om directe verandering teweeg te brengen.

Behoud van de grote tradities van Maca

We herinneren onszelf er dagelijks aan hoe gezegend we zijn te mogen werken met een eenvoudig natuurproduct dat mensen al 1000 jaar helpt en dat vandaag de dag nog steeds doet. We zijn net zo dankbaar voor de rol van de aarde in de productie van Maca als voor alle hardwerkende handen die het naar ons brengen. Wij vieren dit voedsel en het voorrecht om het met de wereld te delen. En we weten dat als we ons werk goed doen, meer en meer mensen de kans zullen krijgen om van dit geweldige voedsel te profiteren!